TAMARA OBROVAC nakon zagrebačkog najavila i koncert u Osijeku


Nakon što je najavila svoj veliki obljetnički koncert u ZKM-u, Tamara Obrovac potvrdila je još jedan nastup i to u osječkom kinu Urania. 20 godina diskografske karijere istarska jazz diva sa svojim Transhistria ensembleom u Osijeku će proslaviti 25. studenog u 20 sati, dan prije zagrebačkog nastupa.

Povod za slavlje jest i izlazak njenog posljednjeg albuma „Canto amoroso“, čiju je vrhunsku kvalitetu prepoznala kritika i publika!

“Već dugo nisam održala koncert u lijepom Osijeku! Prošlo je devet godina otkad sam gostovala Hubertu von Goisernu…Veselim se stoga koncertu mog Transhistria ensemblea 25. studenog u kinu Urania jer će to biti energični samostalni koncert kojim obilježavamo i izlazak mojeg desetog albuma, “Canto Amoroso”. Pozvani ste svi koji volite uživati u glazbi, živili”, izjavila je Tamara, uvijek ispunjena pozitivnom energijom i nestrpljiva da stane pred osječku publiku i predstavi joj svoj recentni rad.

Osim obljetničkih nastupa u Osijeku i Zagrebu, Tamara Obrovac i Transhistria ensemble imaju zakazane i europske koncerte u Austriji, Švicarskoj i Sloveniji, a nedavno su se vratili iz Litve gdje je njihova europska turneja i započela. Također, Tamara na proljeće planira posjetiti i Zadar i Split!

Photo by: Mare Milin

(source: Menart)

FacebookTwitterEmailShare