Reno 4 – prvi solo singl Mile Kekina


Pjesma koja je zadnjih dana naišla na veliko zanimanje fanova i medija napokon je vani! Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u riječi i nastao je „Reno 4“.
„Reno 4 je uglancan, tank napunjen do vrha i kreće put radio postaja“ – objavio je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.
Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje glazbu i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

Poslušajte singl “Reno 4” na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=vQIPQYf5gKw

„Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam je ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložili su se sami od sebe.“ – rekao je Mile Kekin.
„Reno 4“ prvi je singl koji Mile planira objaviti na solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a cijeli album razlikovat će se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, bit će to posveta njegovim uzorima – Dylanu, Springsteenu, Waitsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili njegov glazbeni put.
„Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene“ – zaključio je Mile

U pripremi je i video spot koji će izaći za dvadesetak dana, a do tada, pjesmu slušajte na radio postajama diljem Hrvatske!

Milu Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti.

(Foto: Roberto Pavić)

FacebookTwitterEmailShare