NOVI SINGL D`Knock feat. Ludin “POBJEDNIK” – himna boksačkog kluba Marjan!


Nakon brojnih singlova i suradnji s raznim hrvatskim i svjetskim eminentnim glazbenicima, poznati hrvatski producent Darko Juranović D’Knock odazvao se pozivu Matinija Kreše Sršena, predsjednika splitskog Boksačkog kluba Marjan, da napravi pjesmu s kojom će boksači iz spomenutog kluba izlaziti u ring.

Tako je nastao novi singl “Pobjednik” s kojim se D`Knock, kako sam kaže, ovom prigodom vratio svojim ‘glazbenim korijenima’ – hip hopu, a na pjesmi je ugostio zagrebačkog repera Stevea Mešića Ludina, koji se nedavno okuražio na velik i zanimljiv pothvat – proputovao je dio Europe biciklom i već je neko vrijeme stacioniran u New Yorku, gdje planira raditi na svom novom albumu “Baguette”. Kroz boks koji je jedan od najtežih sportova na svijetu te hip hop s D’Knockovim čvrstim beatom i Ludinovim snažnim rimama, došlo je do sinergije sporta i glazbe koja nosi pozitivnu poruku za mlade, potiče pobjednički duh i glavni je razlog zašto su se protagonisti ove priče međusobno povezali.

Za glazbu, aranžman i produkciju pjesme “Pobjednik” zaslužan je D’Knock, dok je tekst napisao Ludin. Dodatnu težinu cijelom projektu daje i video spot čiju kompletnu produkciju, režiju i video montažu potpisuje Jelena Majić (JMJ Factory). Jedan dio spota je sniman u Hrvatskoj, drugi dio u New Yorku pod snimateljskom palicom Erika Lovrina, a korištene su i arhivske snimke Boksačkog kluba Marjan kojeg krasi titula prvaka prve Hrvatske boksačke lige 2015.
Pogledajte video spot na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=QdF0Nu-FyIs

Foto: Jelena Majić (JMJ Factory), Frano Ožbolt (GleFotka), Arhiva BK Marjan

FacebookTwitterEmailShare