Kristijan Rahimovski i Jamie McCredie predstavljaju glazbenu ljetnu poslasticu koja osvaja na prvo slušanje!


U ljetno doba godine zagazili smo itekako, stoga ne preostaje ništa drugo nego uživati u prekrasnim toplim danima uz more i prepustiti se slatkim ljetnim uživanjima. Dobra glazba sastavni je dio nezaboravnog ljeta, a ovoga puta za to su se pobrinuli Kristijan Rahimovski i Jamie McCredie, predstavljajući novu pjesmu ‘Bez tebe’.

Pred brojnim fanovima je prava ljetna poslastica Kikija Rahimovskog. Brza, zaigranog aranžmana pod palicom mladog producenta i aranžera Filipa Gjuda. ‘Bez tebe’ govori o neizrečenoj ljubavi i šansi koju moraš sam stvoriti, ako uistinu znaš za nekog da je to prava ljubav. ‘Tren kad moraš reći najiskrenije što osjećaš prema toj osobi pa ako prođe, prođe bez straha. Nadam se da će pomoći mnogima u ovom ljetnom vremenu kada se najviše rađaju nove ljubavi, da se izraze kao i ja, mada sam ja našao svoju ljubav davno.’, rekao je Rahimovski.

Pjesma je najava za nadolazeći novi album koji bi trebao izaći do kraja ove godine. Glazbu potpisuje sam Kiki, dok je zajedno u suradnji sa Sonjom Buljan napravio tekst. ‘Mislim da je pod palicom Filipa Gjuda napravljen jedan mali odmak, na neki način pomlađena je pjesma, jer su je radili isključivo mlade snage glazbenika kojima sam dao potpuno povjerenje. Tokom snimanja pjesme dogodila se spontano jedna prekrasna suradnja sa mojim londonskim prijateljem Jamiejem Mccrediejem koji je vanserijski gitarista, a s kojim sam proveo kvalitetno kreativno vrijeme u Londonu. Njemu se pjesma svidjela i odlučio je snimiti gitare i poslati ih. Na prvo preslušavanje rekli smo da je to to i da se ništa ne dira. Jako smo svi zadovoljni i uzbuđeni zbog pjesme i nadamo se da će se svidjeti i mojim fanovima.’, kazao je Kiki.

‘Bez tebe’ poslušajte na linku https://youtu.be/Tmqcn6oxCjU

Ekskluzivan pozdrav Jamieja McCredieja svim fanovima iz Londona te što je rekao o suradnji sa Kristijanom Rahimovskim na pjesmi ‘Bez tebe’ pogledajte na linku – https://youtu.be/2oURLR-4B78

Glazba: Kristijan Rahimovski
Tekst: Kristijan Rahimovski/ Sonja Buljan
Aranžman: Filip Gjud
Izvršni producent: Miroslav Rus
Mix: Filip Gjud
Mastering: Damjan Blažun
Foto Kristijan Rahimovski – Jerko Marić

345A9902

(Promo by J.M.)

FacebookTwitterEmailShare