Dino Merlin ovog ljeta u pulskoj Areni


Dino Merlin ovog će ljeta nastupiti na jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – u pulskoj Areni. Koncert u okviru turneje “Hotel Nacional” najavljen je za 28. srpnja 2017. godine, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje, posjetioce ponovno očekuje vrhunski spektakl.
Ovo je drugi put da Dino svira u pulskoj Areni, nakon što je prije osam godina, u ljeto 2009. u okviru turneje “Ispočetka” imao nezaboravan koncert u ovom hramu kulture.
 
“Zvuči fantastično i nevjerovatno, ali je ipak istinito da se nakon osam godina vraćam u pulsku Arenu. Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova tinjala je još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Zajedno imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. srpnja”, kazao je Dino zbog ponovnog dolaska u Pulu.

Svjetskoj turneji “Hotel Nacional” koja prati istoimeni album, a koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, do sada je prisustvovalo preko pola miliona posjetilaca diljem svijeta. Publika u Hrvatskoj je Dinu Merlina u okviru aktualne turneje imala priliku vidjeti na Bundeku u Zagrebu, te u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena), te Areni Zagreb u 12. mjesecu prošle godine, a kao “višnja na torti” za ovo ljeto najavljen je dolazak showa “Hotel Nacional” u Arenu Pula 28.07.2017.
 
Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj kreću u prodaju u srijedu, 26. travnja 2017. u 12:00, u sistemu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a s obzirom na to Dino Merlin svojim izvrsnim scenskim nastupima i pratećom audio-vizualnom produkcijom jednostavno briljira, publika i ovoga puta može očekivati veliki interes publike. 
FacebookTwitterEmailShare