Dino Merlin najavljuje nove koncerte za jesen


Nakon iznimno uspješne ljetne turneje Dino Merlin i njegov “Hotel Nacional” za jesen najavljuju nove koncerte, a prva destinacija je Ostermann-Arena u Leverkusenu (Njemačka), 4.11.2017.
Ovo je drugi put da Dino Merlin dolazi u ovu poznatu njemačku dvoranu nakon što je u decembru 2015. godine baš u toj dvorani, u to vrijeme poznatoj pod nazivom Smidt Arena, održao posljednji koncert turneje “Hotel Nacional” za tu godinu.
Sudeći po dosadašnjem toku turneje “Hotel Nacional”, kojoj je do sada prisustvovalo preko 600 000 posjetilaca diljem svijeta, te vrhunskoj audio-vizuelnoj produkciji i prepoznatljivom performansu, posjetioce očekuje izniman muzičko-scenski događaj za koji će vladati veliki interes publike.
Ulaznice za koncert u Leverkusenu, koji je zakazan za subotu 4.11. u 21:00, krenule su u prodaju u ponedjeljak 25.9. na web stranici www.koe-club.net i u istoimenoj mreži prodajnih mjesta, a sve dodatne informacije o ovom koncertu kao i o narednim koncertima turneje “Hotel Nacional” mogu se pronaći na web stranici www.dinomerlin.com
FacebookTwitterEmailShare