Dino Merlin glavna zvijezda dočeka Nove godine u Budvi!


Jedno od najvećih muzičkih imena sa naših prostora biće glavna zvijezda novogodišnjeg dočeka na glavnom trgu ispred starogradskih zidina u Budvi, saopćeno je ispred Turističke organizacije Crne Gore i Opštine Budva.

Riječ je o posljednjem koncertu u okviru Merlinove svjetske turneje “Hotel Nacional“, koju je u protekle četiri godine do sada posjetilo preko 800 000 posjetilaca.
U međuvremenu, nakon što je sinoć priredio nezaboravan doživljaj pred nekoliko hiljada posjetilaca u Kulturhalle Zenith u Minhenu, njemačkoj dvorani od historijskog značaja u kojoj su nastupala gotovo sva velika muzička imena današnjice, Dinu Merlina prije Budve čekaju još koncerti u Beču (24.11), Rijeci (7.12), Stockholmu (15.12) i Zlatiboru (29.12).
Turnejom “Hotel Nacional” ovaj umjetnik je uistinu pomaknuo sve granice do sada viđenih koncertnih izvedbi i produkcija na našim prostorima i upravo zbog toga publika na predstojećim koncertima može očekivati jedinstvenu muzičko-scensku čaroliju kakvu samo Merlin umije stvoriti, dok svi oni koji Novu godinu odluče dočekati u Budvi očekuje svečana proslava završnice turneje i najglamurozniji ulazak u Novu godinu u regiji.
Sve informacije o turneji možete pratiti na zvaničnoj
web stranici
www.dinomerlin.com/turneja
FacebookTwitterEmailShare