Bezvremenski Tom Jones ovo ljeto dolazi u Pulu – dijelimo 1 ulaznicu za koncert


Koncertna organizacija Editus u suradnji s IDM Musicom dovodi u Pulu jednog i jedinog Toma Jonesa!
Tom Jones je uistinu živuća legenda, jedan od rijetkih glazbenika koji se počeo baviti glazbom u samim začecima moderne popularne glazbe te koji nastavlja živopisnu studijsku i koncertnu karijeru i dan danas. Iako je najpoznatiji po svojim hitovima It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again i If I Only Knew. prvenstveno je rocker s istinskim ritmom bluesa i soula. Njegov spektakularni show presjek je karijere koja nadilazi sve glazbene ere i privlači ljude svih dobi.
Ovo će ljeto u Puli 2.8., na jednoj od najljepših pozornica u Europi, Tom Jones izvesti najveće hitove iz svoje bogate karijere.

Nakon uspjeha Tomovog 39. studijskog albuma, Praise & Blame, objavio je album Spirit in the Room. U suradnji s producentom i gitaristom Ethanom Johnsom, Tom je vokalno zasjao kako samo on to može.

2015. godine objavljena je njegova prva autobiografija pod naslovom Over the top and back uz prateći soundtrack Long lost suitcase koja je postigla odličan uspjeh na međunarodnom tržištu. U svojoj impresivnoj karijeri dobio je mnoga priznanja – BRIT Award za izniman doprinos glazbi, nagradu Silver Clef za životno djelo, zatim Hitmaker nagradu od Američke Kuće Slavnih te prestižnu Music Industry Trust Award, a engleska kraljica proglasila ga je vitezom 2006. godine.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim po sljedećim cijenama od 225 / 280 / 330 / 390 / 490 (VIP)

Ovom prigodom dijelimo i 1 ulaznicu za koncert, a sve što trebate je poslati nam na mail: creative@idmmusic.com naslov omiljene pjesme Toma Jonesa. Pomoću generatora random.org odabrat ćemo sretnog dobitnika i javiti mu upute za preuzimanje ulaznice.

Vaš IDM Music promo team

FacebookTwitterEmailShare