Darko Bakić napisao pjesmu za Rina Petrovića – predstavljamo novi singl „Putnici“!


Rino Petrović, mladi glazbenik iz Kraljevice i sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja novi singl – „Putnici“, autora Darka Bakića! Pjesma je od danas dostupna za radijski eter, a u digitalnom i video-obliku bit će objavljena ovog petka, 7. travnja.

 

Cijenjeni hrvatski skladatelj i tekstopisac Darko Bakić prepoznao je talent ovog mladog glazbenika, a zajednička suradnja ostvarena je već u debi-singlu Rine Petrovića – „Samo mi se vrati“, objavljenom sredinom prošle godine, te se nastavila i kroz ovu novu pjesmu. Produkciju novog singla potpisuje Marko Matijević Sekul (Manntra), dok su u snimanju pjesme sudjelovali Marijan Brkić Brk i Josip Radić!

Rad na pjesmi je od samih početaka išao u vrlo uzbudljivom smjeru – naime, nakon što je dobila svoj prvi oblik i gotovo pa finalnu verziju, snimka pjesme bila je ukradena, kada se početkom godine dogodila krađa u glazbenom studiju u Dubravi, te je pjesma morala nanovo biti snimljena. „Tijekom snimanja smo i mi bili ponekad putnici na potopljenom brodu. Od pjesme koja je praktički bila spremna za izdanje do provale i krađe u studiju te ponovno snimanje“, otkrio je producent Marko Matijević Sekul i dodao „Ali upravo je to donijelo neku novu perspektivu i totalno drugačiji i neočekivani put pjesmi. Rino je definitivno dao neku svoju dimenziju u istoj, tako da mi je bilo zadovoljstvo raditi s njime.

Pjesma je dostupna u radijskom eteru, a prateći videospot bit će objavljen u petak, 7. travnja. Sniman je u Zagrebu, redateljski ga potpisuju Tomislav i Ivana Pović, a u njemu se uz Rina pojavljuju i Lara Demarin i Ana Bustruc, koje su također bile natjecateljice u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske.